S.I.S. Rólunk Termékek Szolgáltatások Csomagok Újdonságok Akciók
TERMÉK KATEGÓRIÁK
Esés elleni védelem
Fej- és hallásvédelem
Hegesztésvédelem
Légzésvédelem
Szemvédelem
Kézvédelem
Korlátozott használatú ruházat
Munkaruházat
Technikai ruházat
Pólók
Lábbelik
Kiegészítők
Sportruházat
Dickies utcai ruházat
TOP 10 TERMÉK
1. DeltaPlus Sault2 Pigmentált Kruponbőr Bakancs S3 SRC
2. Dickies FC23344 Alto Super Biztonsági Cipő S3
3. ADM Alegro Low Green S1P munkavédelmi cipő
4. DeltaPlus Montbrun Pigmentált Kruponbőr Félcipő S3
5. Adamant Bőr Bakancs Olajálló Talppal S1P
6. Csizmabélés Filc Anyagból
7. DeltaPlus M6PAN Panostyle Munkanadrág Poliészter/ Pamut
8. Fristads Kansas 100120 BM-258 nadrág
9. Fristads Kansas 100410 NAS-0257 gyermek kantáros nadrág
10. DeltaPlus CA615K Hőálló Kevlarral Varrt Hasíték Hegesztőkesztyű - 12pár/csg
KERESÉS
 Márkakereső
 Típuskereső
 Szakmakereső
TÁJÉKOZTATÓ
Általános Szállítási Feltételek
Gyakori kérdések (GYIK)
Táblázatok
Kik vagyunk mi?
Kosár tartalma JELENLEG A KOSÁRBAN: 0 db TERMÉK | 0,- Ft

Árak, kedvezmények, bankkártya

 
A webboltban látható árak forintban értendők. A bruttó ár az ÁFÁval növelt árat jelenti, a nettó ár az ÁFA nélküli árat jelenti.

A feltüntetett árak darabárak, vagy csomagolási egység árak, melyek a legkisebb megvásárolható egység eladási árát jelzik. Azon termékek esetében, ahol csomag van feltüntetve egységként, nem lehetséges egy darab termék megvásárlása, így ezen esetekben a termék csomagolási egységének eladási ára megegyezik a termék egységárával.

Magánszemély regisztrációja esetén mindig a Bruttó (ÁFÁval növelt) egységár kerül kiírásra, jogi személy regisztrációja esetén a Nettó (ÁFA nélküli) ár mellett az ÁFA értéke és a Bruttó (ÁFÁval növelt) egységár is feltüntetésre kerül. A megjelenített ár mellett mindig feltüntetésre kerül az ár típusa is.
Megfizetni minden esetben a bruttó árat kell, de az erre jogosult vevők ÁFA visszaigénylése miatt a jogi személyek esetében a nettó árat is feltüntetjük.

A webáruházban látható árak a www.munkaruhazat.hu áruház lista árai. Ezen árak eltérhetnek (akár magasabbak, vagy alacsonyabbak lehetnek) a S.I.S. Kft. offline boltjainkban alkalmazott áraktól. A www.munkaruhazat.hu oldalon megadottadott árak és/vagy kedvezmények kizárólag ebben a webáruházban, a webáruház Általános Szállítási Feltételei szerint érvényesek.

A bejelentkezés nélkül látható árak mindig a termékek lista árai a cégünknél érvényes árlisták alapján.
Minden regisztrált vásárlót kedvezmény kategóriába sorolunk a regisztrációkor kitöltött adatai alapján. A kategóriába sorolás a webáruház üzemeltetőjének joga és feladata. Az adott kedvezmény mértékét a vevő a webáruházba való első bejelentkezésével elfogadja.
A kategóriába sorolást, ezáltal az adott kedvezmény mértékét a weboldal üzemeltetője időszakonként, de legalább évente egyszer felülvizsgálja és a vásárlások, bejelentkezések száma, valamint a leadott rendelések értéke alapján - szükség esetén - módosítja.
A kategóriák módosításának lehetőségét, ezáltal az adott kedvezmények kategória váltás utáni - esetleges - csökkenését vevő a regisztrációs űrlap kitöltésével elfogadja.

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a regisztráció során megadott számlázási adatokat minden esetben ellenőrizzék rendelésük leadásakor, mert a számla kiállítása után, utólag a számlázási adatokban - számítógépes rendszerünk miatt - nem áll módunkban változtatásokat eszközölni.

Az www.munkaruhazat.hu webáruházban kínált termékek méret és más paramétereinek, adatainak, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb gondossággal jártunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a webáruházba, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától.

Bankkártyás fizetési partnerünk az OTP SimplePay. A bankkártyás fizetés kiválasztásával vevő elfogadja, hogy a S.I.S. Kft. (9700 Szombathely, Bárdosi Németh János u 38.) által a www.munkaruhazat.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok | Adatvédelem | Copyright © 2007-2011. S.I.S. Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu