S.I.S. Rólunk Termékek Szolgáltatások Csomagok Újdonságok Akciók
TERMÉK KATEGÓRIÁK
Dickies utcai ruházat
Munkaruházat
Lábbelik
Kézvédelem
Fej- és hallásvédelem
Szemvédelem
Hegesztésvédelem
3M légzésvédő
Korlátozott használatú ruházat
Pólók
Vadászruhák
Technikai ruházat
Esés elleni védelem
Kiegészítők
Légzésvédő maszk
TOP 10 TERMÉK
1. DeltaPlus Sault2 Pigmentált Kruponbőr Bakancs S3 SRC
2. Csizmabélés Filc Anyagból
3. DeltaPlus Montbrun Pigmentált Kruponbőr Félcipő S3
4. DeltaPlus M6PAN Panostyle Munkanadrág Poliészter/ Pamut
5. Weldas 44-7300 100% Bőr Hegesztőkabát XXL-es
6. Fristads Kansas 100120 BM-258 nadrág
7. Sols SO01187 Terepmintás Női Póló
8. DeltaPlus CA615K Hőálló Kevlarral Varrt Hasíték Hegesztőkesztyű - 12pár/csg
9. DeltaPlus 305 Poliészter Esőkabát Dupla PVC Bevonat
10. CERVA Emerton Derekas Nadrág
KERESÉS
 Márkakereső
 Típuskereső
 Szakmakereső
TÁJÉKOZTATÓ
Általános Szállítási Feltételek
Gyakori kérdések (GYIK)
Táblázatok
Kik vagyunk mi?
Bisnode tanusitvany
Kosár tartalma JELENLEG A KOSÁRBAN: 0 db TERMÉK | 0,- Ft

Árak, kedvezmények, bankkártya

 
A munkaruhazat.hu webáruházban látható árak forintban értendők. A bruttó ár az ÁFÁval növelt árat jelenti, a nettó ár az ÁFA nélküli árat jelenti. A termékek ára NEM tartalmazza a házhozszállítás díját.

A feltüntetett árak darabárak, vagy csomagolási egység árak, melyek a legkisebb megvásárolható egység eladási árát jelzik. Azon termékek esetében, ahol csomag (doboz/készlet) van feltüntetve egységként, nem lehetséges egy darab termék megvásárlása!

Magánszemély regisztrációja esetén mindig a Bruttó (ÁFÁval növelt) egységár kerül kiírásra, jogi személy regisztrációja esetén a Nettó (ÁFA nélküli) ár mellett az ÁFA értéke és a Bruttó (ÁFÁval növelt) egységár is feltüntetésre kerül. A megjelenített ár mellett mindig feltüntetésre kerül az ár típusa is. Megfizetni minden esetben a bruttó árat kell, de az erre jogosult vevők ÁFA visszaigénylése miatt a jogi személyek esetében a nettó árat is feltüntetjük.

A webáruházban látható árak a www.munkaruhazat.hu áruház lista árai. Ezen árak eltérhetnek (akár magasabbak, vagy alacsonyabbak lehetnek) a S.I.S. Kft. offline boltjainkban alkalmazott áraktól. A www.munkaruhazat.hu oldalon megadottadott árak és/vagy kedvezmények kizárólag ebben a webáruházban, a webáruház Általános Szállítási Feltételei szerint érvényesek.

A bejelentkezés nélkül látható árak mindig a termékek lista árai a cégünknél érvényes árlisták alapján. Minden regisztrált vásárlót kedvezmény kategóriába sorolunk a regisztrációkor kitöltött adatai alapján. A kategóriába sorolás a webáruház üzemeltetőjének joga és feladata. Az adott kedvezmény mértékét a vevő a webáruházba való első bejelentkezésével elfogadja. A kategóriába sorolást, ezáltal az adott kedvezmény mértékét a weboldal üzemeltetője időszakonként, de legalább évente egyszer felülvizsgálja és a vásárlások, bejelentkezések száma, valamint a leadott rendelések értéke alapján - szükség esetén - módosítja.
A kategóriák módosításának lehetőségét, ezáltal az adott kedvezmények kategória váltás utáni - esetleges - csökkenését vevő a regisztrációs űrlap kitöltésével elfogadja.


Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a regisztráció során megadott számlázási adatokat minden esetben ellenőrizzék rendelésük leadásakor, mert a számla kiállítása után, utólag a számlázási adatokban nem áll módunkban változtatásokat eszközölni.

Az www.munkaruhazat.hu webáruházban kínált termékek méret és más paramétereinek, adatainak, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb gondossággal jártunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a webáruházba, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától.

Bankkártyás fizetési partnerünk az OTP SimplePay. A bankkártyás fizetés kiválasztásával vevő elfogadja, hogy a S.I.S. Kft. (9700 Szombathely, Bárdosi Németh János u 38.) által a www.munkaruhazat.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok | Adatvédelem | Copyright © 2007-2011. S.I.S. Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu