S.I.S. Rólunk Termékek Szolgáltatások Csomagok Újdonságok Akciók
TERMÉK KATEGÓRIÁK
Dickies utcai ruházat
Munkaruházat
Lábbelik
Kézvédelem
Fej- és hallásvédelem
Szemvédelem
Légzésvédők
Hegesztésvédelem
3M légzésvédő
Korlátozott használatú ruházat
Pólók
Technikai ruházat
Esés elleni védelem
Kiegészítők
TOP 10 TERMÉK
1. DeltaPlus Sault2 Pigmentált Kruponbőr Bakancs S3 SRC
2. Csizmabélés Filc Anyagból
3. Weldas 44-7300 100% Bőr Hegesztőkabát XXL-es
4. DeltaPlus Montbrun Pigmentált Kruponbőr Félcipő S3
5. DeltaPlus M6PAN Panostyle Munkanadrág Poliészter/ Pamut
6. Weldas 23-6680 Égésálló Hegesztőmaszk
7. DeltaPlus GOTEBORG2 PVC Bevonatú Twill Poliészter Kabát
8. DeltaPlus CA615K Hőálló Kevlarral Varrt Hasíték Hegesztőkesztyű - 12pár/csg
9. DeltaPlus 305 Poliészter Esőkabát Dupla PVC Bevonat
10. CERVA Emerton Derekas Nadrág
KERESÉS
 Márkakereső
 Típuskereső
 Szakmakereső
TÁJÉKOZTATÓ
Általános Szállítási Feltételek
Gyakori kérdések (GYIK)
Táblázatok
Kik vagyunk mi?
Bisnode tanusitvany
Kosár tartalma JELENLEG A KOSÁRBAN: 0 db TERMÉK | 0,- Ft

Általános Szállítási Feltételek

 
Kedves vásárlónk!

 
 
Kérjük olvassa el figyelmesen az alábbi dokumentumokat, mivel az abban leírtaktól kizárólag a vásárlás előtt megkötött, írásos Szállítási szerződés keretében tudunk eltérni. Minden egyéb esetben Általános Szállítási Feltételeink szerint járunk el. Szállítási szerződés kötésére rendszeres, és/vagy nagy mennyiségű vásárlás, vagy viszonteladó esetében van lehetőség. Szerződéskötésre van szükség az átutalásos fizetéshez is. Szállítási szerződés kötésével kapcsolatban kérjük, keressen minket telefonon, vagy e-mailben.
A webáruházon keresztül történt elektronikus rendelésleadással a jelen dokumentumban és az alább elérhető kiegészítő dokumentumaiban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az S.I.S. Kft. és a rendelést leadó magánszemély vagy jogi személy (továbbiakban Felhasználó) között. A vásárlási szerződést az S.I.S. Kft. írásban megkötött szerződésnek tekinti, amelyet a rendelés ideje szerint (dátum:óra:perc:mp) iktat, és a megrendelés leadásától számított legalább egy évig tárol. Felhasználó a rendelés leadásának véglegesítésekor fogadja el ezen szerződés feltételeit. A szerződés tárgya az S.I.S. Kft. által munkaruhazat.hu néven üzemeltetett internetes áruházban található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó aloldalon ismerheti meg. Az S.I.S. Kft. kijelenti, hogy mind a webáruház működtetéséhez, mind a termékek értékesítéséhez a jogszabályban előírt szakhatósági engedéllyel rendelkezik.

Az „Általános Szállítási Feltételek” és a honlapunk nyelvezete magyar.
 
Akcióink időtartalma és az adott kedvezmény mértéke offline üzleteinkben eltérhet a webáruházban tartott akciók időtartamától, valamint a webáruházban adott kedvezményektől.
A webáruház szállítási és fizetési feltételei a webáruházban regisztrált vásárlók webáruházban leadott rendeléseire vonatkoznak és a feljebb részletezett vásárlási szerződés keretében érvényesek.


A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (Elker. tv.) törvény, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

A webáruház üzemeltetője jogosult egyoldalúan módosítani a az Általános Szállítási Feltételek elnevezésű szabályzatot. Felhasználók a weboldalak használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a munkaruhazat.hu webáruház használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.
A felhasználó, amennyiben belép a munkaruhazat.hu weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa - akkor is, ha nem regisztrált felhasználója a webshopnak, - a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a webáruház tartalmának megismerésére.
A munkaruhazat.hu webáruház üzemeltetője fenntart magának minden jogot a munkaruhazat.hu webáruház, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a webáruházban megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.
Felhasználó a weboldalon történő vásárlásával/regisztrációjával kijelenti, hogy jelen ÁSZF, és a weboldalon közzétett Adatkezelési tájékoztató feltételeit megismerte és elfogadja, az adatkezelésekhez hozzájárul.
Felhasználó a vásárlás/regisztráció során köteles a saját, valós adatait megadni. A vásárlás/regisztráció során megadott valótlan, vagy más személyhez köthető adatok esetén a létrejövő elektronikus szerződés semmis. Szolgáltató kizárja felelősségét, amennyiben Felhasználó más nevében, más személy adataival veszi igénybe szolgáltatásait.
A munkaruhazat.hu webáruház üzemeltetőjét a Felhasználó által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.
A webáruház üzemeltetőjét nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha Felhasználó a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely nem a webáruház üzemeltetőjének felróható okból hozzáférhetővé válik.

Az üzemeltető adatai
Regisztráció
Árak, kedvezmények, bankkártya
A vásárlás menete
Szállítás
Elállási jog / csere
Szavatosság
Panaszkezelés
Fogyasztói jogvita


Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok | Adatvédelem | Copyright © 2007-2011. S.I.S. Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu