S.I.S. Rólunk Termékek Szolgáltatások Csomagok Újdonságok Akciók
TERMÉK KATEGÓRIÁK
Dickies utcai ruházat
Munkaruházat
Lábbelik
Kézvédelem
Fej- és hallásvédelem
Szemvédelem
Hegesztésvédelem
3M légzésvédő
Korlátozott használatú ruházat
Pólók
Vadászruhák
Technikai ruházat
Esés elleni védelem
Kiegészítők
Légzésvédő maszk
TOP 10 TERMÉK
1. DeltaPlus Sault2 Pigmentált Kruponbőr Bakancs S3 SRC
2. Csizmabélés Filc Anyagból
3. DeltaPlus Montbrun Pigmentált Kruponbőr Félcipő S3
4. DeltaPlus M6PAN Panostyle Munkanadrág Poliészter/ Pamut
5. Weldas 44-7300 100% Bőr Hegesztőkabát XXL-es
6. Fristads Kansas 100120 BM-258 nadrág
7. Sols SO01187 Terepmintás Női Póló
8. DeltaPlus CA615K Hőálló Kevlarral Varrt Hasíték Hegesztőkesztyű - 12pár/csg
9. DeltaPlus 305 Poliészter Esőkabát Dupla PVC Bevonat
10. CERVA Emerton Derekas Nadrág
KERESÉS
 Márkakereső
 Típuskereső
 Szakmakereső
TÁJÉKOZTATÓ
Általános Szállítási Feltételek
Gyakori kérdések (GYIK)
Táblázatok
Kik vagyunk mi?
Bisnode tanusitvany
Kosár tartalma JELENLEG A KOSÁRBAN: 0 db TERMÉK | 0,- Ft

Szállítás

 
A Webáruházban megrendelt árut a termék adatlapján szereplő átlagos szállítási határidőn belül juttatjuk a vásárlóinknak. Az átlagos szállítási határidő tájékoztató jellegű, a jellemző határidőket mutatja, de készlettől függően ez jóval rövidebb, esetleg hosszabb idő is lehet. Szitázott, vagy hímzett termékek esetén a fenti szállítási határidőhöz még kb. 5-15 munkanap hozzáadódik!

H
a az eladó vállalkozás és a vevő fogyasztó, a felek eltérő megállapodásának hiányában, az eladó a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a vevő rendelkezésére bocsátani a dolgot. Az eladó késedelme esetén a fogyasztó jogosult póthatáridőt tűzni. Ha az eladó a póthatáridőn belül nem teljesít, a vevő jogosult a szerződéstől elállni.

A megrendelést minden esetben 2 munkanapon belül visszaigazoljuk, a visszaigazolásban szerepel a várható csomagfeladási dátum. Amennyiben készlethiány, vagy egyéb ok miatt a szállítás a fenti határidőn túl teljesíthető, minden esetben telefonon is egyeztetünk vásárlónkkal.

A csomagküldést a GLS csomagküldő szolgálatóval végeztetjük házhozszállítás formájában, az alábbi szállítási tarifa szerint (Az ár tartalmazza a csomagolás és az utánvét költségeit is.)
Csomag súlya Szállítási díj
Bármennyi 1.875 Ft Bruttó
 
A szállítási költség minden esetben a feljebb található összeg, amit minden rendeléshez meg kell fizetni. Nagyobb értékben rendelő vásárlóinkat azzal részesítjük előnyben, hogy - nagyobb értékű rendelésükért cserébe - akkor is csak egy csomag feladási díját számítjuk fel, ha a kiküldött termékek több csomagba férnek bele.

A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon napközben, 8.00-17.00 között fogadni tudják az utánvétes küldeményt! Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő nehézségek kezelése érdekében. A megadott mobiltelefon számra a GLS a kiszállítás napján tájékoztató SMS-t küld. Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.
Amennyiben valamilyen okból a megrendelő illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a futárszolgálat a megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban. A futárszolgálat csak még egyszer kísérli meg újra a kiszállítást, ezután visszahozza a csomagot a feladónak. A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a vásárlót terhelik. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazolás szerint minden felmerülő költséget tartalmaz. A számlát a kiküldött csomag tartalmazza. Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a webáruház üzemeltetője nem fogad el!

Az árut személyes átvétel esetében is csak az összekészítésről kiküldött értesítés után lehetséges átvenni!

Fizetés SimplePay bankkártyás módon, utánvéttel, vagy előre utalással történik. Átutalásos fizetési módra kizárólag szállítási szerződés keretében van lehetőség. A szerződés feltételeivel kapcsolatban kérem, keresse munkatársainkat az elérhetőségeinkben megadott telefonszámon.


Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok | Adatvédelem | Copyright © 2007-2011. S.I.S. Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu