S.I.S. Rólunk Termékek Szolgáltatások Csomagok Újdonságok Akciók
TERMÉK KATEGÓRIÁK
Esés elleni védelem
Fej- és hallásvédelem
Hegesztésvédelem
Légzésvédelem
Szemvédelem
Kézvédelem
Korlátozott használatú ruházat
Munkaruházat
Technikai ruházat
Pólók
Lábbelik
Kiegészítők
Sportruházat
Dickies utcai ruházat
TOP 10 TERMÉK
1. DeltaPlus Sault2 Pigmentált Kruponbőr Bakancs S3 SRC
2. Dickies FC23344 Alto Super Biztonsági Cipő S3
3. ADM Alegro Low Green S1P munkavédelmi cipő
4. DeltaPlus Montbrun Pigmentált Kruponbőr Félcipő S3
5. Adamant Bőr Bakancs Olajálló Talppal S1P
6. Csizmabélés Filc Anyagból
7. DeltaPlus M6PAN Panostyle Munkanadrág Poliészter/ Pamut
8. Fristads Kansas 100120 BM-258 nadrág
9. Fristads Kansas 100410 NAS-0257 gyermek kantáros nadrág
10. DeltaPlus CA615K Hőálló Kevlarral Varrt Hasíték Hegesztőkesztyű - 12pár/csg
KERESÉS
 Márkakereső
 Típuskereső
 Szakmakereső
TÁJÉKOZTATÓ
Általános Szállítási Feltételek
Gyakori kérdések (GYIK)
Táblázatok
Kik vagyunk mi?
Kosár tartalma JELENLEG A KOSÁRBAN: 0 db TERMÉK | 0,- Ft

Szállítás

 
A Webáruházban megrendelt árut a termék adatlapján szereplő átlagos szállítási határidőn belül juttatjuk a vásárlóinknak. Az átlagos szállítási határidő tájékoztató jellegű, a jellemző határidőket mutatja, de készlettől függően ez jóval rövidebb, esetleg hosszabb idő is lehet. Szitázott, vagy hímzett termékek esetén a fenti szállítási határidőhöz még kb. 5-15 munkanap hozzáadódik!
A megrendelést minden esetben 2 munkanapon belül visszaigazoljuk, a visszaigazolásban szerepel a várható csomagfeladási dátum. Amennyiben készlethiány, vagy egyéb ok miatt a szállítás a fenti határidőn túl teljesíthető, minden esetben telefonon egyeztetünk vásárlónkkal.

A csomagküldést a Magyar Posta MPL csomagküldő szolgálatával bonyolítjuk az alábbi szállítási tarifa szerint (Az ár tartalmazza a csomagolás és az utánvét költségeit is.)

 
Csomag súlya Szállítási díj
Bármennyi 1.875 Ft Bruttó
 
A szállítási költség minden esetben a feljebb található összeg, amit minden rendeléshez meg kell fizetni. Nagyobb értékben rendelő vásárlóinkat azzal részesítjük előnyben, hogy - nagyobb értékű rendelésükért cserébe - akkor is csak egy csomag feladási díját számítjuk fel, ha a kiküldött termékek több csomagba férnek bele.

A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon napközben, 8.00-17.00 között fogadni tudják az utánvétes küldeményt!
Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő nehézségek kezelése érdekében.
Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.
Amennyiben valamilyen okból a megrendelő illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a futárszolgálat a megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban. A futárszolgálat csak még egyszer kísérli meg újra a kiszállítást, ezután visszahozza a csomagot a feladónak. A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a vásárlót terhelik.

Az árut személyes átvétel esetében is csak az összekészítésről kiküldött értesítés után lehetséges átvenni!

Fizetés SimplePay bankkártyás módon, vagy utánvéttel történik. Átutalásos fizetési módra kizárólag szállítási szerződés keretében van lehetőség. A szerződés feltételeivel kapcsolatban kérem, keresse munkatársainkat az elérhetőségeinkben megadott telefonszámon.


Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok | Adatvédelem | Copyright © 2007-2011. S.I.S. Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu