S.I.S. Rólunk Termékek Szolgáltatások Csomagok Újdonságok Akciók
TERMÉK KATEGÓRIÁK
Esés elleni védelem
Fej- és hallásvédelem
Hegesztésvédelem
Légzésvédelem
Szemvédelem
Kézvédelem
Korlátozott használatú ruházat
Munkaruházat
Technikai ruházat
Pólók
Lábbelik
Kiegészítők
Sportruházat
TOP 10 TERMÉK
1. DeltaPlus Sault2 Pigmentált Kruponbőr Bakancs S3 SRC
2. Dickies FC23344 Alto Super Biztonsági Cipő S3
3. DeltaPlus Montbrun Pigmentált Kruponbőr Félcipő S3
4. ADM Alegro Low Green S1P munkavédelmi cipő
5. Adamant Bőr Bakancs Olajálló Talppal S1P
6. DeltaPlus M6PAN Panostyle Munkanadrág Poliészter/ Pamut
7. VM Vaduz Bélelt Nubuk Bakancs O1
8. Csizmabélés Filc Anyagból
9. CsaLa 084 Női Nyitott Magasszárú Cipő
10. Dickies FA13310A Clifton Biztonsági Félcipő
KERESÉS
 Márkakereső
 Típuskereső
 Szakmakereső
TÁJÉKOZTATÓ
Általános Szállítási Feltételek
Gyakori kérdések (GYIK)
Táblázatok
Kik vagyunk mi?
Kosár tartalma JELENLEG A KOSÁRBAN: 0 db TERMÉK | 0,- Ft

Elállási jog / csere

 
A vevő az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.
Az elállási jog csak a fogyasztónak minősülő Vevők által gyakorolható, tehát azon személyek által, akik a szakmájuk, önálló foglalkozásuk vagy üzleti tevékenységük körén kívül eljáró természetes személyek. Gazdálkodó szervezeteket (vállalkozásokat) az elállási jog a vonatkozó jogszabályok alapján nem illeti meg.
Fogyasztónak az elállási szándékát a teljesítéstől számított 14 napon belül írásban kell jeleznie (postai levélben vagy, faxon, vagy e-mailben). A terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül vissza kell küldenie a S.I.S. Kft. 9700 Szombathely, Szent Márton utca 75. címre.
Az elállási nyilatkozatminta letölthető innen: http://fogyasztovedelem.kormany.hu/sites/default/files/Elallasi_Felmondasi_nyilatkozatminta.doc Nem kötelező a nyilatkozatminta használata, de egyértelmű nyilatkozat szükséges.
Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő szállítási költségek a vásárlót terhelik.
A beérkezett áru ellenőrzése után (amennyiben az sértetlen állapotban érkezett vissza) az áru és a szállítás ellenértékét 14 napon belül eljuttatjuk a vevő részére (kivéve azokat a többletköltségeket, melyek amiatt merültek fel, hogy a vevő az általunk felkínált, szokásos fuvarozási módtól eltérő szállítást választott).

Szitázott, hímzett, vagy egyéb más módon egyedivé tett termékek visszaküldésére nincs lehetőség!
Nincs lehetőség az elállásra egyszer használatos (korlátozott használatú ruházat), vagy higiéniai termékek (pl. zokni) esetében, ha felbontotta a csomagolást. (A 45/2014 K.r. 29paragrafusban felsorolt többi termék nem vásárolható webáruházunkban.)


Amennyiben a visszaérkezett áru nem sértetlen, úgy a munkaruhazat.hu kártérítési igénnyel élhet vevő irányába. Amennyiben az áru sérülése maradéktalanul javítható és tisztítás, vagy egyéb munkafolyamat után az áru eladható, akkor a kártérítés mértéke az áru értékének 50%-a. Amennyiben az áru olyan sérüléssel érkezik vissza, amely az áru normál értékesítését nem teszi lehetővé (szakadt, festékes, törött, stb.) abban az esetben a kártérítés mértéke az áru értékének 100%-a.

A vevő az áru átvételét követő 14 munkanapon belül kérheti az átvett termékek cseréjét.
A cserejog gyakorlásához a vevőnek a terméket eredeti, sértetlen állapotban, kell visszaküldeni címünkre. Kérjük megjelölni, hogy a terméket milyen típusú és méretű termékre kívánják cserélni!
A cserével kapcsolatosan felmerülő szállítási költségek a vásárlót terhelik.

A beérkezett áru ellenőrzése után (amennyiben az sértetlen állapotban érkezett vissza) a csereterméket postafordultával lejuttatjuk a vevő részére. Amennyiben a kért termék nincs raktáron, úgy értesítjük a várható beérkezésről! A cserében kiküldött termék szállítási és csomagolási költségét kiszámlázzuk a vevő fele!

Szitázott, hímzett, vagy egyéb más módon egyedivé tett termékek cseréjére nincs lehetőség!
Egyszer használatos (korlátozott használatú ruházat) és higiéniai termékek (pl. zokni) cseréjére nincs lehetőség, ha felbontották a csomagolást!


Amennyiben a visszaérkezett áru nem sértetlen, úgy a munkaruhazat.hu kártérítési igénnyel élhet vevő irányába.
Amennyiben az áru sérülése maradéktalanul javítható, tisztítás, vagy egyéb munkafolyamat után az áru eladható, akkor a kártérítés mértéke az áru értékének 50%-a. Amennyiben az áru olyan sérüléssel érkezik vissza, amely az áru normál értékesítését nem teszi lehetővé (szakadt, festékes, törött, stb.) abban az esetben a kártérítés mértéke az áru értékének 100%-a.


Utánvétellel, portóval feladott csomagokat nem tudunk fogadni. Ezért kérjük, hogy csomagját normál módon adja fel vagy személyesen hozza el üzletünkbe.


Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok | Adatvédelem | Copyright © 2007-2011. S.I.S. Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu