S.I.S. Rólunk Termékek Szolgáltatások Csomagok Újdonságok Akciók
TERMÉK KATEGÓRIÁK
Dickies utcai ruházat
Munkaruházat
Lábbelik
Kézvédelem
Fej- és hallásvédelem
Szemvédelem
Légzésvédők
Hegesztésvédelem
3M légzésvédő
Korlátozott használatú ruházat
Pólók
Technikai ruházat
Esés elleni védelem
Kiegészítők
TOP 10 TERMÉK
1. DeltaPlus Sault2 Pigmentált Kruponbőr Bakancs S3 SRC
2. Csizmabélés Filc Anyagból
3. Weldas 44-7300 100% Bőr Hegesztőkabát XXL-es
4. DeltaPlus Montbrun Pigmentált Kruponbőr Félcipő S3
5. DeltaPlus M6PAN Panostyle Munkanadrág Poliészter/ Pamut
6. Weldas 23-6680 Égésálló Hegesztőmaszk
7. DeltaPlus GOTEBORG2 PVC Bevonatú Twill Poliészter Kabát
8. DeltaPlus CA615K Hőálló Kevlarral Varrt Hasíték Hegesztőkesztyű - 12pár/csg
9. DeltaPlus 305 Poliészter Esőkabát Dupla PVC Bevonat
10. CERVA Emerton Derekas Nadrág
KERESÉS
 Márkakereső
 Típuskereső
 Szakmakereső
TÁJÉKOZTATÓ
Általános Szállítási Feltételek
Gyakori kérdések (GYIK)
Táblázatok
Kik vagyunk mi?
Bisnode tanusitvany
Kosár tartalma JELENLEG A KOSÁRBAN: 0 db TERMÉK | 0,- Ft

Adatvédelem

 
Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy regisztrációjuk vagy egyéb eszköz útján megadott személyes adataik webáruházunk adatbázisába kerülnek.

A webáruház adatbázisának kezelője:
S.I.S. Sonitus Industrial Solutions Kft.
9700 Szombathely, Szent Márton u.75.

A felhasználók által megadott személyes adatokhoz az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá.
A megszerzett adatokat kizárólag az értékesítési és piackutató tevékenységhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra, amelyekre csak rendkívüli esetekben kerülhet sor. Az adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja.


A felhasználó a rögzített adatokat (a felhasználói nicknév kivételével) önmaga módosíthatja a profiljába történő belépéssel.

A felhasználó saját kérésére a hozzá tartozó adatokat töröljük. A törlésre a törlési igény megkezdésétől számított következő munkanapot követő 24 órán belül kerül sor. Amennyiben felhasználó nem kéri adatainak törlését, úgy regisztrált adatait az utolsó belépését követő 4. év végéig megőrizzük. A több, mint 4 éve nem használt fiókokat minden adatukkal együtt töröljük.

A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, valamint a Kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. Törvény alapján történik.


A webshop használatával kapcsolatban az Ügyfelek által önkéntesen megadásra kerülő adatok kezelésére és az adatvédelemre vonatkozó alábbi rendelkezéseket kérjünk, hogy a weboldal, webshop használata, a webshopon keresztül történő vásárlás megkezdése előtt feltétlenül olvassák el, és amennyiben az abban foglaltakkal bármilyen okból vagy mértékben nem értenének egyet, úgy hagyják el a weboldalt, webshopot, azokat ne használják, a webshopon keresztül ne vásároljanak.
 
Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.
 
Hozzájárulás az adatkezeléshez: az Ügyfelek a webshop használatával kifejezetten hozzájárulásukat adják az általuk a regisztrációk, megrendelések során önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.
 
Az érintettek köre: regisztrált illetve regisztrálás nélkül a webshopon keresztül vásárló Ügyfelek
 
A kezelt adatok köre: a megrendeléshez szükséges adatfelvétel során vállalkozásunk a következő adatokat rögzíti az Ügyfelektől:
 • Ügyfél jogalanyisága (magánszemély, cég, viszonteladó)
 • Név
 • Számlázási/Szállítási cím
 • Elektronikus levelezési cím
 • Telefonszám
 • cég, viszonteladó esetén adószám
 
A megrendelések kiszállítása érdekében vállalkozásunk a következő adatokat bocsátja a megrendelések kiszállítását végző Magyar Posta (MPL) rendelkezésére:
 • Megrendelő neve
 • A teljes szállítási cím
 • A megrendelés összetétele, a megrendelés összege szállítási díjjal együtt
 • Megrendelő email címe és telefonszáma.
 
Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: Vállalkozás munkatársai, a fenti adatokat illetően a szállítási teljesítési segédek és az alábbi munkatársak, alvállalkozók. A megadásra kerülő személyes adatokat harmadik fél számára – ide nem értve a Vállalkozásnak a törvényi kötelezettségei teljesítése érdekében titoktartási kötelezettség vállalása mellett igénybe vételre kerülő számviteli, könyvelési, jogi, informatikai, szállítási, csomagolási munkatársait, alvállalkozóit - a Vállalkozás nem adja ki és titkosan kezeli. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra, amelyekre csak rendkívüli esetekben kerülhet sor. A Vállalkozás az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja.
 
A honlap látogatása során az áruházi rendszer rögzíti a felhasználók IP címét, amelyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen. Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások névhez nem kötött, anonim elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval a Vállalkozás nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.
 
A weboldalon történő böngészéshez és vásárláshoz a cookie-k engedélyezése nem szükséges, mert cookie-kat a weboldal, webshop jelenleg nem használ.

A session ID-k a Weboldal elhagyásakor automatikusan törlődnek.
 
A Vállalkozás nem vállal felelősséget a már törölt, de az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis archiválásra került, korábbi oldalaiért. Ezek eltávolításáról a keresőoldal működtetőjének kell gondoskodni.
 
A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Vállalkozás a megrendelések teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.
A Vállalkozás a webshop használata során az Ügyfelek által megadásra kerülő személyes adatokat digitálisan a UNIQUE IMG BT. (Székhely: 9700 Szombathely, Kós Károly utca 18. Cégjegyzékszám: 18-06-104378, Adószám: 21035447-2-18, Képviselő: Hajdu Adrián, Tel: +36 30 216 3372) fizikailag Budapest Internet Exchange H-1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22. szám alatt található szervererein tárolja, amelyek 24 órás személyi őrzéssel védettek, és a magyarországi internet gerinchálózaton találhatóak. Elérhetőségük: info@ezit.hu Telefon: +36 1 700 40 30.
 
Az Ügyfelek kérelmezhetik a Vállalkozás, mint adatkezelő:
 • tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
 • személyes adatainak helyesbítését,
 • személyes adatainak törlését vagy zárolását.
 
A regisztrált Ügyfelek a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.
 
Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél postai úton küldött levéllel vagy e-mailben kezdeményezheti.
 
A Vállalkozás, mint adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában az Ügyfél erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha az Ügyfél kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.
 
Ha az Ügyfél nem elégedett a Vállalkozás, mint adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/uegyfelszolgalat,--kapcsolat.html ) fordulhat.
 
Az az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény az alábbi linken ingyenesen elérhető: www.njt.hu.

Az áruházban szereplő fotók és leírások szerzői jogi védelem alatt állnak. Bárminemű másolásuk csak a jogtulajdonos engedélyével lehetséges.

Bankkártyás fizetési partnerünk az OTP Simple. A bankkártyás fizetés kiválasztásával vevő elfogadja, hogy a S.I.S. Kft. (székhelye: 9700 Szombathely, Bárdosi Németh János u 38.) által a www.munkaruhazat.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok | Adatvédelem | Copyright © 2007-2011. S.I.S. Kft. Minden jog fenntartva. www.ysolutions.hu